przychodzę dzisiaj do Was z krótką relacją z warsztatów kulinarnych organizowanych przez znaną już na moim blogu firmę Oleofarm, w których miałam przyjemność uczestniczyć 8.03. w Katowicach.
Wydarzenie odbywało się w nowoczesnym Hotelu Angelo.
Na powitanie zostałyśmy poczęstowane pysznymi welcome drinkami na bazie owoców. Po krótkim wstępie zaproszono nas na zwiedzanie hotelu. Oglądałyśmy kilka przykładowych pokoi i apartamentów, które urządzone zostały w bardzo nowoczesnym stylu i chętnie bym w nich zamieszkała :D
Po powrocie była chwila na degustację naturalnych soków, rozmowy z organizatorami i zaproszonymi blogerkami. Moje kubki smakowe absolutnie KUPIŁ sok z granatu! Cudo!
Tego dnia miałyśmy również przyjemność wysłuchać krótkiego wykładu dietetyczki Katarzyny Wilkos o mocy zdrowotnej tłuszczy, olejów zimnotłoczonych i naturalnych soków wyciskanych z owoców.
fot. Karolina Łuczak |
fot. Kamil Żmijewski |
fot. Kamil Żmijewski |
Ja przygotowałam sałatkę pod tytułem "powitanie wiosny" z papryką, brokułem, tuńczykiem na bazie oleju z pestek dzikiej róży. :)
Nie obyło się również bez rozdania upominków od organizatorów spotkania i kwiatów z okazji Dnia Kobiet.
Spotkanie bardzo pobudziło moją kreatywność. Poznałam wiele ciekawych osób z blogosfery, które obserwowałam od dawna i te nieznane mi wcześniej twarze. Poszerzyłam swoje horyzonty kulinarne, zdobyłam cenną wiedzę na temat łączenia składników z olejami świata.
Pozostaje mi czekać na kwietniową promocję książki, którą wraz z firmą Oleofarm i innymi blogerami kulinarnymi będziemy mieli okazję niedługo Wam przedstawić :)
Buziaki!
super :) pyszności :)
OdpowiedzUsuńz tego względu, że często przeglądamy Twoje wpisy na blogu nominowaliśmy Cię do Liebster Blog Award :) http://www.naszadrogado.pl/2014/03/nominacja-do-liebster-blog-award-nasz-1.html
OdpowiedzUsuńAnetko, pięknie dziękuję :)
Usuń